مزایای کلی مصالح سبک پرلیتی:
- وزن کم و در نتیجه کاهش وزن ساختمان و هزینه های ساخت و ساز
- کاهش ریسک در نتیجه کاهش نیروی مؤثر زلزله و کاهش تلفات جانی به دلیل وزن سبک آوار
- عایق حرارتی و صوتی: مصالح سبک پرلیتی به دلیل ساختار سلولی خاص خود قابلیت عایقی تا 20 برابر بتون معمولی را دارند. مصالح پرلیتی تا 8 برابر مصالح بتنی دارای خواص جذب صدا می باشد.
- صرفه جویی اقتصادی: افزایش سرعت اجرا تا 3 برابر با توجه به سبکی و راحتی نصب بلوکها، تسهیل در جا به جایی وزن سبک قطعه ها، تسریع در ساختمان سازی، کاهش قیمت اجرا ، حمل و نیز تعداد کارگر و مصالح مصرفی، کاهش قابل ملاحظه مصرف انرژی به دلیل عایق بودن بلوک پرلیتی در برابر سرما و گرما
- ضد اشتعال: بتن پرلیتی، نسوز است و تا 4 ساعت در برابر تستهای آتش انجام شده دوام می آورد. بنابراین برای سقف و کف ضد حریق ایده آل می باشد همچنین برای دیواره های نازک بتنی پانل های پیش ساخته و سازه های بلوکی عایق و مقاوم در برابر اشتعال مناسب می باشد.
- ابزار پذیری و میخ خوری: بتن پرلیتی به دلیل ساختار متخلخل دارای قابلیت های ابزارپذیری، و نگهداری میخ وارد شده می باشد.
- ریزش کم: بلوک های پرلیتی نسبت به بلوک های سفالی ریزش کمتری دارد.
- شات کریت: ملات پرلیتی قابلیت پاشش به انواع سطوح را دارا می باشد.
- نازک کاری: برای سطح بتن پرلیتی میتوان از انواع پوشش ها مانند رنگ، گچ، رولکس، کاغذ دیواری و …. استفاده کرد.
- فساد ناپذیری: پرلیت در مقابل ترکیبات اسیدی و قلیایی مقاوم بوده و PH نزدیک 5/6 دارد
- شیب بندی کف و بام: پرلیت به دلیل وزن کم و ثبات ساختاری جزو بهترین مصالح ساختمانی برای پوشش کف و بام است. با استفاده از پرلیت میتوان پشت بام ساختمان را شیب بندی کرد و از انتقال گرما از طریق بام جلوگیری کرد.
- مقاومت : بلوک های پرلیتی دارای مقاومت 84 کیلوگرم در سانتی متر مربع بوده و نیز پایین بودن مدول کشسان این بلوک ها باعث افزایش پریود نوسانی ساختمان و کاهش نیروی زلزله وارد بر ساختمان می گردد.
شرکت زمین کاو تامین کننده پرلیت مورد نیاز با بهترین کیفیت جهت مصارف ساختمانی در ابعاد دانه درشت، دانه شکری،ریزدانه و پودری می باشد.